Φαίνεται πως.. κάτι δεν πάει καλά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με τους υπεύθυνους να προγραμματίζουν να ξεκινήσει νωρίτερα το reality επιβίωσης

Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι στιγμής ήταν ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινούσε τον Δεκέμβριο. Νεότερες εξελίξεις όμως θέλουν το Survivor να ξεκινάει αρκετά νωρίτερα.

Φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα τηλεθέασης των υπόλοιπων reality του σταθμού, καθώς όπως μαθαίνουμε από το znews, τα casting με την επιλογή των παικτών για το Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Παράλληλα αναζητούνται και οι celebrities που θα αποτελέσουν την ομάδα των Διασήμων.

Αν κρίνουμε από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των Τop Chef και του Big Brother, ο ΣΚΑΙ επιθυμεί να ενισχύσει στην prime time ζώνη του, και οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι αυτό θα επιτευχθεί με το «δυνατό τους χαρτί», το Survivor.

Tαυτόχρονα, επειδή ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα η «Φάρμα», πρέπει και ο ΣΚΑΙ να «χτυπήσει» με ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, προτού προλάβει η «Φάρμα» να «κλειδώσει» μεγαλύτερο κοινό.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του znews, στόχος του ΣΚΑΪ είναι να κρατήσει το Survivor μέχρι το τέλος Ιουνίου, προσθέτοντας συνεχώς νέους παίκτες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr