Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάουρα Νάργες - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το The Voice

Λάουρα Νάργες – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το The Voice

H Λάουρα Νάργες αποχώρησε την Τρίτη από το The Voice, χωρίς όμως να υπάρξει αιτιολόγηση είτε από την ίδια είτε από την παραγωγή του ριάλιτι. Σήμερα η ραδιοφωνική παραγωγός είπε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει για τους λόγους που την οδήγησαν εκτός της ομάδας του The Voice. Η Λάουρα δήλωσε στην κάμερα της […]

H Λάουρα Νάργες αποχώρησε την Τρίτη από το The Voice, χωρίς όμως να υπάρξει αιτιολόγηση είτε από την ίδια είτε από την παραγωγή του ριάλιτι.

Σήμερα η ραδιοφωνική παραγωγός είπε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει για τους λόγους που την οδήγησαν εκτός της ομάδας του The Voice.

Η Λάουρα δήλωσε στην κάμερα της εκπoμπής Super Katerina: «Δεν είμαι ακόμα σε φάση να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω κάποια στιγμή και θα πω αυτά που αισθάνομαι, δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό και είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ τον κόπο που κάνατε και ήρθατε. Γίνεται χαμός με τα δημοσιεύματα, αλλά θα τα πούμε όλα αναλυτικά αργότερα. Θέλω λίγο χρόνο για μένα. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω πώς έχουν τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024