Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Μίλαν. Αν και η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δυσκολεύτηκε κόντρα στη Τορίνο στο Σαν Σίρο, επικράτησε με 1-0 και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από την Νάπολι, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Χρυσός σκόρερ για τους Ροσονέρι, ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο επιθετικό να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερο παίκτης της Μίλαν που βρίσκει δίχτυα στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο Σαν Σίρο.

Η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά και βρήκε το γκολ νωρίς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι έκανε το 1-0, ενώ στο 45΄ ο Κρούνιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να απλοποιήσει τα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τορίνο ανέβασε την απόδοση της και στο 53ο λεπτό ο Μπελότι έχασε την ευκαιρία, αλλά ο Ταταρουσάνου απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο στο 76’ ο Ρουμάνος τερματοφύλακας έσωσε και το κοντινό σουτ του Σανάμπρια.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Τόμορι, Ρομανιόλι (46’ Κίερ), Καλουλού (46’ Ερναντές), Καλάμπρια, Κεσί, Τονάλι (65’ Μπακαγιόκο), Σαλεμάκερς, Κρούνιτς (66’ Μπενασέρ), Λεάο, Ζιρού (86’ Ιμπραΐμοβιτς).

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Μπουοντζιόρνο (46’ Ροντρίγκες), Άινα (80’ Τζάτζα), Σινγκό (75’ Βόιβοντα), Μπρέμερ, Ντζιντζί, Πόμπεγκα, Λούκιτς, Μπρέκαλο, Λινέτι (54’ Πρατ), Μπελότι (54’ Σανάμπρια)