
Σφαιρόπουλος – «Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον αποψινό αγώνα της Μακάμπι με τη Ζαλγκίρις για την 7η αγωνιστική της Euroleague (21:05), ξεκαθαρίζοντας πως δε θέλει να «πέσει θύμα» έκπληξης.
Η Μακάμπι υποδέχεται απόψε τη Ζαλγκίρις στο Ισραήλ (21:05) για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του να μην βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως, υποτιμώντας τους ουραγούς της βαθμολογίας Λιθουανούς, οι οποίοι δεν έχουν γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Ξέρουμε ότι η Ζαλγκίρις ψάχνει την πρώτη της νίκη. Θα έρθουν για μάχη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις.
Το συζήτησα με τους παίκτες μου, ξέρουμε ότι θα έρθουν για να παίξουν σκληρά. Ετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας και την θέλησή μας για νίκη».
- Δουδωνής για Marfin: Χρέος όλων μας στη μνήμη τους είναι ποτέ να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
- Ο Πλεύρης μοιράζει «ποινές»: Ζητά άρση αδειών παραμονής μεταναστών για περιστατικά σε Σύμη και Κηφισιά
- «Με Κάρικ τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- Επερώτηση ΠΑΣΟΚ για Ταμείο Ανάκαμψης: Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν τόσο δυσανάλογα μικρό αποτέλεσμα
- Θα αναδείξουμε τις υποκλοπές στα ευρωπαϊκά φόρα, λέει ο ΔΣΑ – «Η συγκάλυψη κλονίζει τα θεμέλια του πολιτεύματος»
- To Mythos της Anthropic τρόμαξε τον Τραμπ – Εξετάζει τώρα κανόνες για την ΑΙ

