Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Ο σκύλος που... έκλεψε την παράσταση στην έπαρση της σημαίας

Θεσσαλονίκη – Ο σκύλος που… έκλεψε την παράσταση στην έπαρση της σημαίας

Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων, το τετράποδο αρνούνταν πεισματικά να αποχωρήσει, προκαλώντας χαμόγελα σε όσους βρισκόταν στο σημείο, για την επιμονή του

Την παράσταση προσπάθησε να κλέψει ένας γέρικος αδέσποτος σκύλος, κατά τη διάρκεια της έπαρσης της σημαίας σήμερα το πρωί στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Φωτό από thesstoday

Ακούγοντας πλήθος ανθρώπων από νωρίς το πρωί και μουσικά όργανα, ο σκύλος, σύμφωνα με το thesstoday, στάθηκε στη μέση της τελετής και… ζήτησε απ’ όλους να φύγουν, φυσικά γαβγίζοντας. Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων, το τετράποδο αρνούνταν πεισματικά να αποχωρήσει, προκαλώντας χαμόγελα σε όσους βρισκόταν στο σημείο, για την επιμονή του.

Μάλιστα όσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρισκόταν πάνω στον Λευκό Πύργο για την έπαρση της σημαίας, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη, ο σκύλος γάβγιζε σε όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, περπατούσε ανάμεσα στους ένστολους και παρά τις «εκκλήσεις» κάποιων που προσπαθούσαν να τον δελεάσουν με φαγητό για να απομακρυνθεί από το σημείο, εκείνος παρέμεινε να υπερασπίζεται το «σπίτι» του με σθένος… κουταβιού, παρά την ηλικία του.

Την ώρα που η πρόεδρος αποχωρούσε μάλιστα, πέρασε δίπλα στον σκύλο, ο οποίος γάβγισε ξανά, σαν να τη χαιρετούσε. Ο ίδιος παρέμεινε εκεί μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι επίσημοι.

Υπενθυμίζουμε ότι «θερμότερη» υποδοχή είχε επιφυλάξει πέρυσι ένα άλλο τετράποδο στην ΠτΔ, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον μικρό γάτο, Αριστοτέλη, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη του, τον κ. Νίκο, βρισκόταν έξω από τη λέσχη αξιωματικών, προκειμένου να κερδίσει μια «κλεφτή» ματιά από την επίσκεψη της προέδρου, η οποία φημίζεται για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις γάτες.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024