«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία.», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος
Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία.
O Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ακόμη ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, σε ανάρτηση του έκανε γνωστό ότι είναι συγκλονισμένος από την απώλεια της «φίλης και συντρόφισσας» όπως τη χαρακτήρισε, ενώ ενημέρωσε πως αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών