Πέρυσι ενώθηκε ξανά με τις δύο αδερφές της μετά από επτά δεκαετίες

Η κάμερα της «Ελένης» συνάντησε στη Θεσσαλονίκη την Πίτσα Ολυμπίου που δόθηκε για υιοθεσία την περίοδο του εμφυλίου και δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τη βιολογική της οικογένεια.

Πέρυσι ενώθηκε ξανά με τις δύο αδερφές της μετά από επτά δεκαετίες.

Η Πίτσα Ολυμπίου μεγάλωσε στη συμπρωτεύουσα και πέρασε ωραία παιδικά χρόνια, ωστόσο για έναν ανεξήγητο λόγο είχε το προαίσθημα ότι είναι υιοθετημένη, πράγμα που ο κύκλος της αρνούνταν.

Όταν μια οικογενειακή φίλη επιβεβαίωσε το γεγονός, ξεκίνησε ο αγώνας της για να βρει την οικογένεια της, που κράτησε 40 ολόκληρα χρόνια.

Πέρυσι, όταν η Πίτσα, απογοητευμένη, έφτασε στο σημείο να σταματήσει να ελπίζει, εντόπισε στο διαδίκτυο την πρωτοβουλία μιας γυναίκας από την Αμερική, της Ευτυχίας, που βοηθάει Έλληνες να βρουν τις ρίζες τους.

Η Ευτυχία μίλησε στην Πίτσα για τα «Dna Test Kit», με τα οποία διενεργούνται τεστ DNA και βοηθιούνται άνθρωποι να βρουν συγγενείς σε όλον τον κόσμο. Η Πίτσα έκανε το τεστ και έναν μήνα μετά ενημερώθηκε ότι βρέθηκε ταύτιση DNA στη βάση δεδομένων, αφού κάποιος συγγενής της την αναζητούσε και είχε κάνει και εκείνος τεστ: η μεγάλη της αδερφή.

Σύντομα η Πίτσα έμαθε ότι έχει συνολικά δύο αδερφές και ότι εκείνη ήταν η μικρότερη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr