Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον εορτασμό για την ίδρυση του ΟΗΕ

Ποιος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον εορτασμό για την ίδρυση του ΟΗΕ

Eορτασμός για την επέτειο ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece, Ιωάννης Σμυρλής, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον εορτασμό της επετείου ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Σμυρλής επεσήμανε την ενεργό συμμετοχή της Ελλάδας στον Οργανισμό, με το συνεχή αγώνα της για την προώθηση των δημοκρατικών αρχών διακυβέρνησης, την ειρηνική επίλυση των διαφορών, την πλήρη εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και τον απόλυτο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας τόνισε, επίσης,  ότι η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ έχει καταθέσει υποψηφιότητα της χώρας μας για τη θέση μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού για τη διετία 2025-26.

Τέλος, ο κ. Σμυρλής ανέφερε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει σθεναρά τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, που εγκρίθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη το 2015, λαμβάνοντας, παράλληλα, κάθε αναγκαία δράση για τον τερματισμό της φτώχειας, της πείνας, του AIDS και των διακρίσεων κατά των γυναικών και των κοριτσιών, καθώς επίσης και για την προστασία του πλανήτη και τη διασφάλιση ότι έως το 2030 όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν ειρήνη και ευημερία.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024