J2US – Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε χτες από το σόου
Στο κλείσιμο του μουσικού show, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την τρίτη αποχώρηση.
Τα 12 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή και διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει στα ζευγάρια του J2US τα αποτελέσματα με βάση την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Για κάποιον ή κάποια μη επαγγελματία τραγουδιστή, άλλωστε, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε στη σκηνή του σόου του Alpha.
Στο τέλος στη σκηνή έμειναν η o Κωνσταντίνος Παντελίδης με την Ελένη Βουλγαράκη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον James Καφετζή.
Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν από το Just the 2 of us ήταν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος
- Πολιτική Προστασία: Συναγερμός για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε κατάσταση Red Code


