J2US – Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε χτες από το σόου
Στο κλείσιμο του μουσικού show, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την τρίτη αποχώρηση.
Τα 12 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή και διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει στα ζευγάρια του J2US τα αποτελέσματα με βάση την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Για κάποιον ή κάποια μη επαγγελματία τραγουδιστή, άλλωστε, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε στη σκηνή του σόου του Alpha.
Στο τέλος στη σκηνή έμειναν η o Κωνσταντίνος Παντελίδης με την Ελένη Βουλγαράκη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον James Καφετζή.
Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν από το Just the 2 of us ήταν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.
- Άντριου και Μάντελσον: Η καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης που τους οδήγησε στον κύκλο του Έπσταϊν
- Αιματηρό επεισόδιο σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας: Καταζητείται ο ο 21χρονος δράστης
- Floyd Mayweather vs Iron Mike Zambidis στην Αθήνα – Eνας αγώνας που γράφει ιστορία
- Ελλάδα – Αυστραλία 6-17: Ηττήθηκε και τώρα «τελικός» με Ιαπωνία
- Η Stoiximan εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Δουδωνής για Marfin: Χρέος όλων μας στη μνήμη τους είναι ποτέ να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο

