Ανάστατοι παραμένουν οι κάτοικοι της Κρήτης, καθώς έναν σχεδόν ένα μήνα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που «χτύπησε» το Αρκαλοχώρι, οι δονήσεις συνεχίζονται.
Σήμερα, άλλος ένας σεισμός ταρακούνησε το Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η νέα δόνηση έχει μέγεθος 3,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.
Ο σεισμός των 3,5R σημειώθηκε στις 13:43:51” της Κυριακής (24.10.2021), στην περιοχή που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας