Χαμόγελα και πάλι στην Άρσεναλ που μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα στο Λονδίνο και έπιασε το γκρουπ των ομάδων με τους 4 βαθμούς. Καλή εμφάνιση από τους «κανονιέρηδες» στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ.
Η ομάδα του Αρτέτα ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 20′ αλλά η προβολή του Παρτέι σταμάτησε στο δοκάρι. Ο μέσος της Άρσεναλ βρήκε τελικά δίχτυα τέσσερα λεπτά μετά όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Ο Σακά στο 30′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρτίνες σε τετ α τετ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Άρσεναλ μέσω VAR. για μαρκάρισμα του Τάργκετ στον Λακαζέτ. Ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε, ο Μαρτίνες απέκρουσε αλλά με τη δεύτερη ο Γκαμπονέζος έκανε το 2-0.
Στο 56′ ο Σμιθ-Ρόου έφυγε στην κόντρα από ωραία μπαλιά του Ομπαμεγιάνγκ και με πλασέ που κόντραρε έκανε το 3-0 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Βίλα ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Ράμσεϊ στο 81′.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.