
Θεσσαλονίκη – Το αδιαχώρητο σε συναυλία ραπ στο λιμάνι
Η συναυλία πραγματοποιείται στην προβλήτα Β του Λιμανιού της πόλης, με χιλιάδες νεαρούς να χορεύουν σε φρενήρεις ρυθμούς.
Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τα μέτρα προστασίας που θα ληφθούν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, πλήθος κόσμου έχει βρεθεί σε συναυλία της τραπ και ραπ μουσικής που διεξάγεται αυτή την ώρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Η συναυλία πραγματοποιείται στην προβλήτα Β του Λιμανιού της πόλης, με χιλιάδες νεαρούς να χορεύουν σε φρενήρεις ρυθμούς, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις να μη γίνεται χρήση της μάσκας όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.

Να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις πριν ξεκινήσει η διήμερη συναυλία έκαναν λόγο για προσέλευση χιλιάδων ατόμων, τόσο στη σημερινή όσο και στην αυριανή συναυλία γι’ αυτό και οι έλεγχοι κατά την προσέλευση διεξήχθησαν κανονικά τόσο από το Λιμενικό όσο και από ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι.
Αρκετοί είναι και αυτοί ωστόσο που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο και παραμένουν στον προαύλιο χώρο.
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Μέλισσα κόντεψε να σκοτώσει γυναίκα στην Κρήτη – Την έσωσε η γειτόνισσα με ένεση αδρεναλίνης
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο…
- Γιορτή σήμερα 29 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




