
Λαμία – Χάος σε λαϊκή αγορά – Άγριο ξύλο ανάμεσα σε πωλητή και ιδιοκτήτη καταστήματος
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Λεωσθένους λογόφερε με πωλητή της λαϊκής και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια
Μεγάλη ένταση σημειώθηκε σήμερα σε λαϊκή αγορά στο κέντρο της Λαμίας, στη συμβολή των οδών Λεωσθένους με Φειδίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας lamiareport.gr, ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Λεωσθένους λογόφερε με πωλητή της λαϊκής και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια.
Στο επεισόδιο ανακατεύτηκαν αρκετά άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε αρκετό ξύλο μέχρι να… ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι χρειάστηκε να επέμβουν για να ηρεμίσει η κατάσταση, ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές των πρωταγωνιστών του επεισοδίου.
Τελικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε τη συνδρομή ασθενοφόρου γιατί δεν αισθανόταν καλά και διακομιστηκε στα Επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο αστυνομικό μέγαρο.
- Διεθνής Αμνηστία: Σχεδόν 500 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και το Χάρκοβο
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα



