
James Καφετζής – «Ψήνεται» ειδύλλιο με την Ελένη Βουλγαράκη;
Τι απαντά ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Survivor
Από το Survivor στο J2US ένα μικρόφωνο – κι ένα… κανάλι – δρόμος. Τουλάχιστον έτσι συνέβη στην περίπτωση του James Καφετζή, που προσπαθεί πλέον να μας πείσει για τις φωνητικές του ικανότητες από τη συχνότητα του Alpha.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εκπαιδεύεται στο τραγούδι από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, με την οποία και εμφανίζεται επί σκηνής.
Όμως οι φήμες τον θέλουν να φλερτάρει – ή και να βρίσκεται ήδη σε σχέση – με μια άλλη συμμετέχουσα του σόου, και συγκεκριμένα την Ελένη Βουλγαράκη.
Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε σήμερα την κατάσταση μιλώντας από τις πρόβες στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.
Συγκεκριμένα, όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες εκείνος της είπε:
«εντάξει… και τι λένε; Αφού δεν έχω σχέση. Καλά είναι η Ελένη Βουλγαρίάκη. Αυτή νομίζω πως ακούγεται (στην πρόβα) τώρα. Θα την ψηφίσω».
Το οποίο βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί και ελαφρώς αινιγματικό.
Ακόμη, αναφέρθηκε και στο γιατί δεν θα πάει στην πρεμιέρα του Τριαντάφυλλου.
Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν

