
Ηράκλειο – Τις ενοχλούσε η φασαρία από το γυμναστήριο – Έκαναν μήνυση, ψάχνουν τους υπεύθυνους
Δύο γυναίκες προχώρησαν σε μήνυση κατά γυμναστηρίου λόγω του ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν τη φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν δύο υπεύθυνοι γυμναστηρίου στο Ηράκλειο. Ο λόγος; Στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση πήγαν χθες βράδυ δύο γυναίκες, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα.
Σε κεντρικό δρόμο το γυμναστήριο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η μήνυση έγινε σε βάρος δύο υπευθύνων γνωστού γυμναστηρίου σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου καθώς, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, τους ενοχλούσε ο θόρυβος από τη μουσική του γυμναστηρίου, αλλά και οι φωνές των πελατών του σε ώρες κοινής ησυχίας.
Η μήνυση έγινε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και πλέον οι δύο υπεύθυνοι αναζητούνται από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, αυτοί δεν έχουν βρεθεί.
- Ανατροπή αυτοκινήτου στον Κηφισό – Αυξημένη κίνηση
- Διασπάται η Νέα Αριστερά – Μένει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα
- Παιανία: Στη ΜΕΘ 12χρονος μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
- Γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου λατρεύει το διεθνές μίτινγκ της Κύπρου
- Ο Μαμντάνι φοράει sur mesure κούρτα της Άρσεναλ και προκαλεί θαυμασμό και αντιπάθεια
- Η διεθνής οικονομική τρικυμία σε ένα φλιτζάνι – Ή πως ο καφές γίνεται πολυτέλεια




