Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σμαράγδα Καρύδη για #metoo - Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα

Σμαράγδα Καρύδη για #metoo – Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα

Τι δήλωσε η ηθοποιός για το κίνημα;

Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» έκατσε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησε για την πρεμιέρα του «Celebrity Game Night», το ελληνικό #metoo, την καραντίνα αλλά και για την πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά 5».

Για το παιχνίδι που ξεκινά απόψε στις 22:00 ανέφερε: «Περνάω τόσο καλά όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Ύπαρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν γιατί δεν νοιώθουν καλά».

«Προτιμώ να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι παρά ένα μέτριο σίριαλ», πρόσθεσε

Για την επιτυχία του «Στο Παρά 5» και αν την έχει κουράσει που ο κόσμος μέχρι και σήμερα τη φωνάζει Ντάλια αποκρίθηκε: «Όχι, δεν με έχει κουράσει. Τη δουλειά εκείνη πραγματικά την αγαπούσα και άξιζε να κάνει επιτυχία. Με πλησιάζει ο κόσμος στο δρόμο και μου λέει ‘θα μας δώσεις κανένα μωβ;’. Νομίζουν ότι κουβαλάω πολλά χρήματα».

«Η πρώτη καραντίνα δεν με πείραξε τόσο και την είδα λίγο σαν παιχνίδι. Η δεύτερη παρότι δούλευα μου έπεσε βαριά. Αρρώστησα κι όλας, ήταν και ο χειμώνας μεγάλος. Δεν θέλω να ξανακλείσουμε με τίποτα», σημείωσε για τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στη χώρα λόγω της πανδημίας.

Τέλος για το #metoo και το πώς το βίωσε: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει».

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024