
«Το ΝΒΑ ετοιμάζει Ευρωπαϊκή Περιφέρεια σε συνεργασία με τη FIBA»
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» το ΝΒΑ και η FIBA βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ώστε να δημιουργήσουν μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.
Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε η ισπανική εφημερίδα «Marca» που μπορεί να ταράξει τα νερά του μπάσκετ στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς υποστηρίζει ότι το ΝΒΑ και η FIBA βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Περιφέρειας.
Οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για τη δημιουργία του NBA Europe, με την ιδέα να αναμένεται να υλοποιηθεί μελλοντικά, εφόσον προκύψει επίσημη συμφωνία.
Πρακτικά αυτό δεν σημαίνει πως ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός θα τίθενται αντιμέτωπες με εκείνες από τον μαγικό κόσμο (πχ Λέικερς), όμως σημαίνει ότι ουσιαστικά θα αποτελεί κάτι σαν μια πέμπτη λίγκα μετά το ΝΒΑ, το WNBA, την G-League και το ΝΒΑ Africa που ξεκίνησε πρόσφατα και άφησε θετικές εντυπώσεις.
- Διάσωση 35 μεταναστών ανοιχτά της Γαύδου
- Πέρα από τη ζυγαριά: Πώς θα βρείτε το ιδανικό βάρος του κατοικίδιού σας χωρίς μετρήσεις
- Ποιοτική άσκηση για τον σκύλο: Γιατί τα λεπτά της βόλτας δεν λένε όλη την αλήθεια
- Πάτρα: Σοκ από το τραγικό τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο – Δεν έδωσε στοιχεία η κάμερα από το κράνος του 52χρονου
- Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Γιατί δεν επέτρεψαν τις επαναλήψεις στις «3 Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν»
- Μεξικό: Στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ 2026 οι Πινέδα και Σάντσες (vid)



