Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτά τα τέσσερα ζώδια το φλερτ ισοδυναμεί με... κέρατο

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια το φλερτ ισοδυναμεί με… κέρατο

Για αυτά τα ζώδια το φλερτ ισοδυναμεί με το κέρατο

Τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναλύσουμε νιώθουν ότι προσβάλλονται, προδίδεται η εμπιστοσύνη τους, το θεωρούν ξεκάθαρα απιστία και φυσικά θα το τραβήξουν ως τον χωρισμό, αν σε πιάσουν να φλερτάρεις με ένα άτομο.

Το φλερτ για αυτά ταυτίζεται με το κέρατο ή… την πρόθεση να τα κερατώσεις, ακόμα και αν προσπαθήσεις να τα πείσεις ότι είναι ένα κοινωνικό παιχνίδι ή ως εξωστρεφής χαρακτήρας είσαι διαχυτικός/η! Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, όταν μπαίνει σε σοβαρή σχέση, θα είναι γιατί το θέλει πραγματικά να είναι με κάποιον/α, είναι απόφαση ζωής και φυσικά θα παραμείνει αφοσιωμένος στο ταίρι του, αφού θεωρεί ότι είναι η επιλογή του.

Όπως δεν του αρέσουν οι δημόσιοι χαριεντισμοί, δηλαδή, φιλάκια, χάδια και χαϊδευτικά, άλλο τόσο δε σηκώνει και το φλερτ. Αν μάλιστα αρχίσει το έτερο ήμισυ να παραγίνεται… φιλικό, τότε θα κουνήσει γρήγορα το μαντίλι του αποχαιρετισμού, καθώς θεωρεί ότι η απιστία υπάρχει ήδη στο μυαλό της άλλης πλευράς και δεν απέχει πολύ από το να γίνει πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι δυνατόν ο Καρκίνος, που δένεται ψυχή και σώμα με το έτερο ήμισυ, να αποδεχτεί ότι ένα φλερτ είναι αθώο και καθαρά για κοινωνικούς λόγους; Ακόμα και να προσπαθήσει το ταίρι του να το πείσει, δε θα του αλλάξει γνώμη. Είπαμε, έχει και μεγάλη διαίσθηση που δεν ξεγιελιέται.

Στην τελική, το θέμα του είναι ότι όταν συνδέεσαι συναισθηματικά με κάποιον/α, είσαι καψούρης/α, έχεις μάτια μόνο γι’ αυτόν/η και για κανέναν άλλο ή καμία άλλη. Αλλιώς, για ποιο λόγο να είστε μαζί;

ΤΑΥΡΟΣ

Με το ίδιο σκεπτικό πάνω-κάτω κινείται και ο Ταύρος, που έτσι κι αλλιώς δε χαρακτηρίζεται και ως… κοινωνική πεταλούδα. Οπότε τέτοια… πεταλουδίσματα, όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνει, αλλά τα θεωρεί απαράδεκτα, όταν είναι σε σχέση.

Αν λοιπόν το ταίρι του φλετάρει ένα άλλο άτομο, αυτόματα χάνει την εμπιστοσύνη του και φυσικά θα κάνει σκηνικό. Ή είσαι μαζί του και τέλος ή φεύγεις, όπως είσαι, και κάνεις τη ζωή σου. Απλά, λιτά κι απέριττα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια συνηθίζουν να φλερτάρουν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τους αρέσει να βλέπουν τον καλό ή την καλή τους να κάνει το ίδιο. Μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρη εικόνα, αλλά διαισθανονται, αν υπάρχει κάτι πονηρό και αντιλαμβάνονται αμέσως, αν ξεπεραστεί η γραμμή που διαχωρίζει την κοινωνικότητα με την ερωτοτροπία.

Κι εκεί είναι που πληγώνονται και ξεκινά το μέγα δράμα, «δε με αγαπάς πια», «δε με θέλεις πια», «δε σου αρέσω πια» κλπ, κλπ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024