Πρόβλημα στην Μακάμπι ενόψει Παναθηναϊκού
Ο Κάμερον Τέιλορ αποχώρησε τραυματίας από τη σημερινή προπόνηση της «ομάδας του λαού» και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το παιχνίδι με το Τριφύλλι.
Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το παιχνίδι της Πέμπτης (21/10, 21:05) με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Κάμερον Τέιλορ αποχώρησε τραυματίας από τη σημερινή προπόνηση της «ομάδας του λαού» και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το παιχνίδι με το Τριφύλλι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον 27χρονο γκαρντ, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Αντε Ζίζιτς, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο ακόμα χρόνο μέχρι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442