Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για το Eurocup

Ολυμπιακός – Υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για το Eurocup

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης (21/10, 18:30) θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την αντίστοιχη του Ερυθρού Αστέρα για το Eurocup.

«Στροφή» στην Ευρώπη περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Πέμπτη (21/10) στις 18:30 στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Εurocup. Στόχος για την ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, αφού έχει προηγηθεί η άνετη επικράτηση κόντρα στη Μπίτγκοζ.

Η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το ΟSFP TV , το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.

Η αποστολή του Ολυμπιακού  αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε: «Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Orenburg την πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα παίζει γρήγορο, επιθετικό μπάσκετ και πιέζει πολύ, παλεύοντας για κάθε ριμπάουντ και χαμένη μπάλα.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος τους κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το στυλ παιχνιδιού στην προπόνηση και να συγκεντρωθούμε σε όλο τον αγώνα για να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024