Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-2

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-2

Με τέρμα του Αλεξάντρ Λακαζέτ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτζ»

Σε ένα απίστευτο ματς, η Άρσεναλ γλίτωσε την ήττα στο πέμπτο των καθυστερήσεων από την Κρίσταλ Πάλας (2-2), με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ να δίνει το… φιλί της ζωής στο σύνολο του Μικέλ Αρτέτα.

Οι κανονιέρηδες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ομπαμεγιάνγκ, όμως η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έκανε την ανατροπή και κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 90’+5΄, όπου και ο Λακαζέτ μπόρεσε να σκοράρει να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο η Άρσεναλ ήταν εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη σε τέρμα του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο 8ο λεπτό, σκορ το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν απλά μαγικό. Αρχικά ο Κρίστιαν Μπεντέκε έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 50′, για να έρθει ο Όντσον Έντουραντ στο 73′ και να στείλει τους κανονιέρηδες στην… κόλαση να τρέχουν να μαζέψουν την κατάσταση.

Τελικά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής βρέθηκε για το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ στην τελευταία φάση του ματς, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίζει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στους Λονδρέζους.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024