Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Sold out το Μακάμπι – Παναθηναϊκός

Sold out το Μακάμπι – Παναθηναϊκός

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό (21/10, 21:05).

Ούτε για… δείγμα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/10, 21:05) με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ισραηλινοί θα υποδεχθούν το Τριφύλλι στην «Menora Mivtachim Arena» για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να πετύχουν την 3η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο παίκτες της Μακάμπι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/10) η ομάδα από το Ισραήλ, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το ματς θα είναι sold out.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το Τριφύλλι, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις απέναντι σε Μπασκόνια και Ρεάλ, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την πρώτη του νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μακάμπι:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024