Οικονόμου για Τσίπρα – Αδυναμία συγκροτημένου λόγου με βάθος και τεκμηρίωση
«Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Για αδυναμία συγκροτημένου λόγου με βάθος και τεκμηρίωση κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τη τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε ότι στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων, η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση»
«Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε», κατέληξε.
- Tα προγράμματα που «τρέχουν» για τη στέγαση – Το ύψος των δανείων και οι δικαιούχοι
- «Ο Ποτσέκο είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γαλατάσαραϊ»
- Οι λευκοί καρχαρίες της Μεσογείου κολυμπούν προς την εξαφάνιση
- Περού: Σαμάνοι προβλέπουν για το 2026 ασθένεια Τραμπ, πτώση Μαδούρο και τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»


