
Ένωση Ασθενών Ελλάδας για Γεννηματά και Μπακογιάννη – Τις συγχαίρουμε για το θάρρος τους να μιλήσουν δημόσια
Ευχές για ταχεία ανεπίπλοκη ανάρρωση.
Τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση εκφράζει η Ένωση Ασθενών Ελλάδας στην Φώφη Γεννηματά και την Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίες ανακοίνωσαν δημοσίως πως δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.
«Τα χιλιάδες μέλη μας που αντιμετωπίζουν με γενναιότητα αντίστοιχα προβλήματα υγείας και τα οποία με τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους έχουν αίσια αποτελέσματα, μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι και οι δύο Ελληνίδες πολιτικοί θα ξεπεράσουν γρήγορα το πρόβλημα υγείας τους και θα επιστρέψουν δυναμικά στα κοινά», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Μάλιστα η Ένωση Ασθενών Ελλάδας συνεχάρη τις δύο κυρίες για το θάρρος τους να μοιραστούν δημόσια τη μάχη την οποία δίνουν.
«Συγχαίρουμε τις δύο κυρίες για το θάρρος τους να μιλήσουν δημόσια για ένα τόσο ευαίσθητο προσωπικό θέμα, ενώ υπηρετούν ένα χώρο που από τη φύση του δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των ανθρώπινων αδυναμιών. Υπογραμμίζουν με το παράδειγμα τους ότι η ασθένεια, είναι μέρος της ζωής και ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ταμπού. Δείχνουν έτσι το δρόμο σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, να έρθουν αντιμέτωποι με αυτά σε όσο πιο πρώιμο στάδιο, για να τους προσφερθεί η απαραίτητη στήριξη και ιατρική βοήθεια, αλλά και στην Πολιτεία την ανάγκη για υιοθέτηση πολιτικών πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού. Η Ένωση θα ήθελε για μια ακόμα φορά να ευχηθεί καλή και ανεπίπλοκη ανάρρωση στις δύο πολιτικούς», τονίζουν στην ανακοίνωση.
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως



