Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπέος – «Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε»

Μπέος – «Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε»

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε την ισοπαλία του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε πως «στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε»

Ο Βόλος, παρότι βρέθηκε να χάνει με 4-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει μια μυθική ανατροπή και να ισοφαρίσει σε 4-4 παίρνοντας ένα σπουδαίο βαθμό κόντρα στο Δικέφαλο του Bορρά.

Ο Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις του στο Metropolis, μίλησε για την ανατροπή της ομάδας του και το τελικό 4-4 στην Τούμπα με τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, και σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στο 4-1 το έδωσε ο Βόλος το παιχνίδι. Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis:

«Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Έχει όνειρο και όπου βγει. Όταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει.

Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζεται; Φταίει ο Βόλος; Έχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του… Ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Έμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε, έπαιξε μπάλα και δημιούργησε» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

«Στο 4-1 το έδωσε ο Βόλος το παιχνίδι. Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε. Αυτό που έγινε είναι υγεία. Μακάρι να έχουν υγεία και οι άλλες ομάδες, όπως ο Βόλος. Να γίνει μάθημα στον ΠΑΟΚ ότι τα παιχνίδια τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Είναι μια στιγμή που θα τον βάλει στη θέση του. Είναι ομορφιά και υγεία τέτοια αποτελέσματα» πρόσθεσε.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στη 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο… Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024