
Πάτρα – Μπλόκο σε νταλίκα φορτωμένη με 50 κιλά κάνναβης
Η νταλίκα που ερχόταν από την Αλβανία, ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Μεσολογγίου.
Στη σύλληψη οδηγού νταλίκας που ήταν φορτωμένη με μεγάλη ποσότητα κάνναβης, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Πατρών.
Το παράνομο φορτίο, προσδιορίζεται στα 50 κιλά και σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ήταν κρυμμένο σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που εντοπίστηκε στο τράκτορα του οχήματος. Η νταλίκα που ερχόταν από την Αλβανία, ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Μεσολογγίου.
Ο 60χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη και η νταλίκα μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου και “ψάχτηκε” από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
