
Χτύπησε στο δάχτυλο ο Χασάν Μάρτιν
Ο Χασάν Μάρτιν αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, έχοντας αποκομίσει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του χεριού του.
Ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του χεριού του αποκόμισε ο Χασάν Μάρτιν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την Basket League.
Ο Αμερικανός σέντερ σε ένα φάουλ που έκανε πάνω στον φόργουορντ/σέντερ των Πατρινών, Τζεράι Γκράντ, χτύπησε στο δάχτυλο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ και να μην επιστρέψει ξανά στην αναμέτρηση για προληπτικούς λόγους, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε λόγο να τον πιέσει.
Όπως είναι λογικό ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
