Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Εκτός Σάσα και Μπεναλουάν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Άρης – Εκτός Σάσα και Μπεναλουάν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία, με κοινή απόφαση προπονητή και διοίκησης.

Οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στη σημερινή προπόνηση και θα μείνουν εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση, ενώ εκτός από τον αποκλεισμό τους από την αποστολή αναμένεται να πληρώσουν και χρηματικό πρόστιμο. Ο Άκης Μάντζιος είχε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ οι δύο άντρες συμφώνησαν στη τιμωρία τών δύο παικτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (18/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις).

Οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, προπονήθηκαν σήμερα μόνοι τους και θα είναι εκτός αποστολής στο μεθαυριανό παιχνίδι».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024