Ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες της Εθνικής ομάδας, ο Νίκος Ζήσης, επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά σε επιτελικό πόστο. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ που σταμάτησε το μπάσκετ πριν λίγους μήνες, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα general manager στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε την πρόταση στον Ζήση ο οποίος την αποδέχτηκε και θα αναλάβει δράση από τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στα προκριματικά θα οδηγήσει την Εθνική ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενώ υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Ντικούδης έχει αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου όλων των εθνικών ομάδων.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.