Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Ο Θανάσης Πασσάς συνάντησε την Μάρα Μεϊμαρίδη. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής είχε μαζί του ένα φλιτζάνι καφέ και ζήτησε από την κ. Μεϊμαρίδη να του το διαβάσει.
Εκείνη, αφού τον πρόγκηξε, διάβασε το φλιτζάνι για να δει τα μελλούμενα.
Έτσι, από το φλιτζάνι βγήκε ότι ο Θανάσης Πασσάς θα μετάσχει στο J2US
Ελεύθερος παραδέχθηκε ότι είναι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ενώ η Ελένη Βουλγαράκη είπε ότι δεν έχει δεσμό με τον Τζέιμς Καφετζή.
«Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι για την Ελένη και τον Tζέημς» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.
Ακόμα, ο νεαρός τραγουδιστής, είπε ότι τα πιο ωραία κορίτσια του προγράμματος είναι η Ελένη Βουλγαράκη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς, είπε ότι η ψυχή του J2US είναι η Σάσα Μπάστα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.