Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλίντον - Στην εντατική ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξαιτίας μόλυνσης

Κλίντον – Στην εντατική ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξαιτίας μόλυνσης

Ο Μπιλ Κλίντον νοσηλεύεται από την Τρίτη σε νοσοκομείο εξαιτίας μόλυνσης, ανέφεραν οι συνεργάτες του

Ο Μπιλ Κλίντον βρίσκεται σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, επιβεβαιώνοντας την είδηση που μετέδωσε την Πέμπτη το CNN.

Συγκεκριμένα, ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ, 75 ετών, εισήχθη την Τρίτη σε νοσοκομείο στην Ερβάιν, στην Καλιφόρνια, για νοσηλεία εξαιτίας «μόλυνσης», που πάντως «δεν σχετίζεται με τον νέο κοροναϊό», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του

«Το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο UCI για να υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μόλυνσης που δεν σχετίζεται με την COVID», εξήγησε ο εκπρόσωπός του, ο Άνχελ Ουρένια μέσω Twitter.

«Η κατάστασή του βελτιώνεται, η διάθεσή του είναι καλή και είναι τρομερά ευγνώμων στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό, που του προσφέρουν εξαίρετη φροντίδα», πρόσθεσε ο κ. Ουρένια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Δεν χρειάστηκε διασωλήνωση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, ο κ. Κλίντον έχει εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), κυρίως για λόγους διακριτικότητας, καθώς δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλέστηκε γιατρούς του νοσοκομείου του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στην Ερβάιν.

Η μόλυνση που έχει δεν σχετίζεται με τα καρδιακά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, πρόσθεσε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος ανταποκρίνεται καλά στην αντιβίωση την οποία του χορήγησαν οι θεράποντες ιατροί του, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμά τους που μεταφόρτωσε στο Twitter ο εκπρόσωπός του, ο κ. Ουρένια.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024