
Μεγάλες επιστροφές – Ανατολάκης και Μανιάτης στον Ολυμπιακό Β’
Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε την ομάδα Β’ με δύο από τους σημαντικότερους Ελληνες ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του: Ανατολάκης, Μανιάτης είναι πάλι εδώ.
Ο Ολυμπιακός πάντα σέβεται το παρελθόν του και τα πρόσωπα που έχουν συμβάλει στην κατάκτηση των τίτλων, αλλά και το χτίσιμο του θρύλου του, στο πέρασμα των χρόνων. Και αυτό το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά. Καθώς από σήμερα, ο Γιώργος Αντολάκης και ο Γιάννης Μανιάτης, είναι πάλι μέλη της οικογένειας του συλλόγου.
Οπως ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους, ο «Ανατόλ», που συγκίνηση το πανελλήνιο με την αξιοπρέπεια που επέδειξε στις δικές του δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, αλλά και ο Μανιάτης, που προσέφερε τα μέγιστα στο διάστημα της παρουσίας του και έφτασε να γίνει και αρχηγός των Πειραιωτών, γυρίζουν για να στελεχώσουν την ομάδα Β’ του Ολύμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την περαιτέρω στελέχωση της Ομάδας U23 (ομάδα Β) του συλλόγου.
Καθήκοντα Διευθυντή της Ομάδας Β αναλαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης.
Καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της Ομάδας Β αναλαμβάνει ο Γιώργος Ανατολάκης».
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ


