
Άρης – Η ώρα των διεθνών
Οι Σούντγκρεν, Τζέγκο και Μπράμπετς αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα στις προπονήσεις και να τεθούν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.
Ο Άκης Μάντζιος θα συνεχίσει σήμερα τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση (18/10) της Δευτέρας με τη Λαμία.
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει από σήμερα στη διάθεση του και τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Τζίμι Τζέγκο και Γιάκουμπ Μπράμπετς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας, της Αυστραλίας και της Τσεχίας, αντίστοιχα.
Οι προαναφερθέντες υπολογίζονται, φυσικά, για το βασικό σχήμα του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ακόμα, στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς και ο Ντιαγέ.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι οτι μπορεί πλέον να υπολογίζει και τον Γκάμα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
- Η Αμερική είναι ισχυρή… αλλά χάνει τη κυριαρχία της
- Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]
- Data centers: Η ΕΕ ευνοεί τους Big Tech εις βάρος του κλίματος
- Μήνυση σε Καρυστιανού από Φρονιμάκη, πρώην στέλεχος της Ελπίδας, για τα περί εκβιασμού της για το επίμαχο ακίνητο


