
Μαριάνα Κόστα – «Να φύγουμε από τη Λευκορωσία με τη νίκη»
Η Μαριάνα Αντράντε Κόστα έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του επαναληπτικού με την Μινσκ για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (13/10) στη Λευκορωσία για τον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με την Μινσκ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (14/10, 18:00), με την ομάδα του Πειραιά να έχει κερδίσει το πρώτο που έγινε στον Ρέντη με 3-2.
Η Μαριάνα Αντράντε Κόστα στις δηλώσεις της για το δεύτερο ματς με την ομάδα από τη Λευκορωσία, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό και περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μινσκ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες και να παίξουμε σαν σύνολο, όπως κάναμε πολύ καλά στο προηγούμενο ματς.
Έχουμε αναλύσει το βίντεο της πρώτης αναμέτρησης και έχουμε δει ποια σημεία του παιχνιδιού μας πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να φύγουμε από τη Λευκορωσία με μία ακόμα νίκη».
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στα τέλη της επόμενης εβδομάδας
- Φυτεύσεις ποσειδωνίας στο μεγαλύτερο θαλάσσιο λιβάδι της Ανατολικής Μεσογείου
- Ο τρομερός Αλί που «σκέπασε» τους σούπερσταρ της Εθνικής Σουηδίας (vids)
- «Φάε σαν ντόπιος»: Οι 10 καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες
- Διεκόπη για τις 17 Ιουνίου η δίκη Λιγνάδη
- Το «Markos by Night» πηγαίνει στο «Allou Fun Mark»



