Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαριάνα Κόστα – «Να φύγουμε από τη Λευκορωσία με τη νίκη»

Μαριάνα Κόστα – «Να φύγουμε από τη Λευκορωσία με τη νίκη»

Η Μαριάνα Αντράντε Κόστα έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του επαναληπτικού με την Μινσκ για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (13/10) στη Λευκορωσία για τον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με την Μινσκ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (14/10, 18:00), με την ομάδα του Πειραιά να έχει κερδίσει το πρώτο που έγινε στον Ρέντη με 3-2.

Η Μαριάνα Αντράντε Κόστα στις δηλώσεις της για το δεύτερο ματς με την ομάδα από τη Λευκορωσία, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό και περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μινσκ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες και να παίξουμε σαν σύνολο, όπως κάναμε πολύ καλά στο προηγούμενο ματς.

Έχουμε αναλύσει το βίντεο της πρώτης αναμέτρησης και έχουμε δει ποια σημεία του παιχνιδιού μας πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να φύγουμε από τη Λευκορωσία με μία ακόμα νίκη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024