Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε σήμερα (13/10) ο Βασίλης Σπανούλης που επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα με τη θεματολογία τους να μην περιορίζεται μόνο σε θέματα αθλητικής «ατζέντας».
Αμέσως μετά τη συνάντησή τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπο από τη συνομιλία τους, γράφοντας: «Το «παιδί που ονειρεύτηκε να παίξει μπάσκετ» πλέον αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νέα παιδιά. Είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα προσέφερες! Ευχαριστώ Βασίλη Σπανούλη για την επίσκεψή σου σήμερα!».
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.