Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, η Μέγκαν Φοξ, αποκάλυψε πως πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή.

Η συγκεκριμένη πάθηση είναι πολύ συνηθισμένοι στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους ανθρώπους που εκτίθενται σε μεγάλο κοινό, που η δουλεία τους στηρίζεται στην καλή τους εμφάνιση.

Όσοι πάσχουν από αυτήν τη διαταραχή, αποκτούν εμμονή με το σώμα τους, με την εμφάνισή τους και πολλές φορές δεν μπορούν να έχουν σωστή εικόνα για το πρόσωπο ή και για το σώμα τους. Τα άτομα αυτά θεωρούν πως έχουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε να τις μεγεθύνουν τόσο πολύ στο κεφάλι τους που να νομίζουν ότι είναι σχεδόν παραμορφωμένοι.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» δήλωσε η ηθοποιός, ενώ είπε πως αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία Jennifer’s Body.

«Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά» αναφέρει.

Το «σωσίβιό της» ήταν ο σύντροφός της, Muchine Gun Kelly.  Απ’ όταν ξεκίνησαν την σχέση τους, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο GQ mgazine ότι έχει αλλάξει πολύ και  κατανοεί ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)