Τον τρόμο σκόρπισε σε δρόμο της Κηφισιάς, το βράδυ της Δευτέρας, ένας μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο, χάνοντας πολλές φορές τον έλεγχο του οχήματός του.
Ο εν λόγω οδηγός, δεν μπορούσε καν να σταθεί στο κάθισμα του αυτοκινήτου του. Έχασε πολλές φορές τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, όπου εκείνη την ώρα περνούσαν οχήματα.
Μάλιστα χτύπησε με το αυτοκίνητό του πάνω σε μάντρες σπιτιών ενώ η επικίνδυνη πορεία του σταμάτησε όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με επερχόμενο αμάξι.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας