Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά - Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο - Το θέατρο του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία

Γλυκά Νερά – Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – Το θέατρο του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία

Καθώς υποκρινόταν ότι ήταν φιμωμένος, ο συζυγοκτόνος -σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA- ακούγεται με δυσκολία να λέει «βοήθεια, βοήθεια, μπήκαν ληστές» ανάμεσα σε ψεύτικους λυγμούς και μουγκρητά

Το ρεσιτάλ υποκρισίας που έδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, αποκαλύπτει το τηλεφώνημα που έκανε στο 100 τα ξημερώματα της 11 Μαΐου 2021.

Καθώς υποκρινόταν ότι ήταν φιμωμένος, ο συζυγοκτόνος -σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA- ακούγεται με δυσκολία να λέει «βοήθεια, βοήθεια, μπήκαν ληστές» ανάμεσα σε ψεύτικους λυγμούς και μουγκρητά.

Η κλήση διάρκεσε συνολικά 1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα, αλλά τα πρώτα 38» ο πιλότος δεν δίνει καμία σημαντική πληροφορία στην αστυνομικό. Απλά μουγκρίζει «βοήθεια» με δήθεν αναφιλητά και προσποιούμενος ότι δεν μπορεί να ανασάνει από τον πανικό.

Στη συνέχεια, ακούγεται να λέει κάποια ακατάληπτα λόγια, καθώς δίνει τη διεύθυνση στην αστυνομικό υπηρεσίας. Ξαφνικά, σταματά το θέατρο και καταφέρνει να πει αρκετά καθαρά τη διεύθυνση της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

«Βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο, ασθενοφόρο. Γρήγορα ασθενοφόρο θέλω» ακούγεται να λέει στο τέλος του τηλεφωνήματος, με την αστυνομικό να νομίζει ότι πρόκειται για κάποιον ηλικιωμένο άνθρωπο που αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Πριν από το τηλεφώνημα αυτό, έκανε και δύο «αποτυχημένα» τηλεφωνήματα πρώτα στο 180 (στις 06:08) και στο 1000 (στις 06:10), αφού υποτίθεται ήταν δεμένος και πατούσε τα νούμερα με τη μύτη του. Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο μελετημένο ήταν στο μυαλό του το σενάριο που μετέπειτα θα παρουσίαζε στις αρχές.

Το τηλεφώνημα αυτό έγινε στις 06:11. Όπως έχει γνωστό από τα στοιχεία της υπόθεσης, η Καρολάιν έπεσε νεκρή από τα χέρια του πιλότου στις 04:11. Χρειάστηκε δηλαδή δύο ώρες για να πάρει τηλέφωνο την άμεση δράση.

Στο ενδιάμεσο, ο Αναγνωστόπουλος έστησε το σκηνικό της δήθεν ληστείας μετά φόνου. Τοποθέτησε την κόρη του στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή Καρολάιν, φέρεται να έβγαλε τις κάρτες από τις κάμερες καταγραφής, και φυσικά δέθηκε μόνος του στα χέρια και τα πόδια και φιμώθηκε με μονωτική ταινία.

Ακούστε το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024