Η Cardi B, η οποία λίγες εβδομάδες νωρίτερα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ Offset, έχει πλέον άδεια να.. παντρεύει κόσμο!

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι σόου της, Cardi tries, η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύει δύο γυναίκες, την Brandi και την Shannon, οι οποίες όμως δεν είχαν ιδέα ότι τον γάμο θα τελέσει η Cardi!

«Λογικά θα αναρωτιέστε γιατί είμαι εγώ εδώ» φαίνεται να λέει η Cardi B στο μικρό βίντεο που ανέβασε στο Twitter.«Είμαι εδώ για να παντρέψω αυτές τις δύο πανέμορφες κυρίες!» είπε η τραγουδίστρια μόλις σταμάτησαν τα χειροκροτήματα και τα αναφωνήματα έκπληξης των συγγενών και φίλων του ζευγαριού.

«Η σημερινή μέρα δεν είναι σημαντική μόνο για εσάς, είναι σημαντική και για εμένα, και θέλω να σας ευχαριστήσω που με κάνατε μέρος αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής σας» συμπλήρωσε η Cardi B.

Η Cardi που παραδέχτηκε πως και η δική της μητέρα είχε δυσκολευτεί να δεχτεί την σεξουαλικότητα της μικρής της αδερφής αλλά «πλέον είμαι σίγουρη ότι αγαπάει περισσότερο την σύντροφο της αδερφής μου απ’ ότι εμάς» ακούγεται να λέει κατά την διάρκεια του επεισοδίου.

Δείτε το twit της διάσημης τραγουδίστριας: