
«Το Bachelor είναι ο πάτος» – Γνωστός ηθοποιό ξεσπαθώνει κατά του ριάλιτι
Εναντίον των ριάλιτι γνωστός ηθοποιός
Το MEGA Καλημέρα παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας.
Επίσημη πρεμιέρα έκαναν τα «Άγουρα Κεράσια» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε πως τρεις γενιές της οικογένειάς του είναι εν ενεργεία ηθοποιοί.
«Έχουμε κοινούς κώδικες με τον Κωνσταντίνο Καζάκο», δήλωσε η Τάνια Τρύπη.
Εναντίον των ριάλιτι είναι ο Σταύρος Νικολαϊδης. «Το Bachelor είναι ο πάτος. Νόμιζα ότι ήταν το Big Brother…», είπε.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου περιμένει το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του, Σοφία, και δήλωσε πως οι παλαιότεροι ηθοποιοί δεν ήταν βίαιοι, αλλά γεμάτο αγάπη.
Η Δωροθέα Μερκούρη περιέγραψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αθηνά Μαξίμου στο «Πάμε Δανάη!». «Η πίστη είναι απόφαση. Σκέφτομαι πόσα έχω ζήσει με τον Αιμίλιο κι αναρωτιέμαι αν θα άξιζε να το άφήσω. Περάσαμε μία μεγάλη ρήξη, αλλά ο Αιμίλιος ήταν εκεί και και περίμενε».
Η Άνδρη Θεοδότου δήλωσε πως είναι αυστήρη και ως μαμά και στη ζωή της.
Η Ελένη Ουζουνίδου δήλωσε πως σιχαίνεται να μυρίζει ούρα στην Πανεπιστημίου.
Άκρως ερωτευμένοι είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, οι οποίοι έβγαλαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.
Η δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το Me Too προκάλεσε αντιδράσεις. «Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες. Έκανες την δουλειά σου τότε και ξαναβγαίνεις στην τηλεόραση για να σε θυμηθούν», δήλωσε.
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)




