
Ο Ερντογάν το έριξε στo… τραγούδι
Ο τούρκος πρόεδρος το έριξε στο... τραγούδι, προσπαθώντας έτσι να «κλείσει» κάποια στόματα που τον θέλουν άρρωστο.
Με επικοινωνιακές κινήσεις να διαψεύσει τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του επιχειρεί ο τούρκος πρόδερος Ταγίπ Ερντογάν.
Ο τούρκος πρόεδρος το έριξε στο… τραγούδι, προσπαθώντας έτσι να «κλείσει» κάποια στόματα που τον θέλουν άρρωστο.
Ο Τούρκος πρόεδρος, στις αρχές Οκτωβρίου έπαιξε μπάσκετ για να διαλύσει τα σύννεφα και τα σενάρια γύρω από την υγεία του.
Τώρα στα Άδανα έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει μαζί με μέλη της νεολαίας του AKP σε μία προσπάθεια να εμφανιστεί γήινος και δίπλα στη νέα γενιά.
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]

