Τι βρέθηκε από τους ελέγχους της αστυνομία για την τήρηση των μέτρων

«Βροχή» έπεσαν και πάλι τα πρόστιμα στη Βόρεια Ελλάδα, έπειτα από τους ελέγχους της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναϊού.

Σύμφωνα με το typosthes, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός οβελιστηρίου στη Χαλκιδική, στον ιδιοκτήτη του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, καθώς και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, για απασχόληση εργαζομένου χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά (δεν είχε κάνει rapid test) καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο στον εργαζόμενο.

Επίσης, βρέθηκαν 19 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες, καταστημάτων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 2 εργαζόμενους σε καταστήματα στην Ημαθία, 3 πελάτες καταστημάτων στην Πέλλα, 2 εργαζόμενους σε καταστήματα στην Πιερία, 2 εργαζόμενους και 5 πελάτες καταστημάτων στις Σέρρες, σε 1 συνεπιβάτη οχήματος στις Σέρρες, καθώς και 3 πελάτες και 2 εργαζόμενους σε καταστήματα στη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε χθες πρόστιμο 50.000 ευρώ σε άτομο για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε εκμισθωμένη κατοικία και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 συμμετέχοντες

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr