Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βετούλας – «Πρέπει να μας προβληματίσει το δεύτερο ημίχρονο»

Βετούλας – «Πρέπει να μας προβληματίσει το δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας μίλησε για την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου και στάθηκε στην εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο με 73-56, για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό H Hotels και τον κόουτς Ηλία για τη νίκη. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο μας έδειξαν πως παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα. Εμείς αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα, όπως και στο ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και μπροστά στο σκορ, αλλά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου αντιδράσαμε πολύ λάθος. Είναι ένα πράγμα που πρέπει να μας απασχολήσει.

Είναι ξεκάθαρο πως κάποια παιδιά μπορούν να μας βοηθήσουν και κάποια άλλα παιδιά, που δεν έχουν την αναμενόμενη βελτίωση και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Πρέπει να δούμε πως θα τους προτρέψουμε να βελτιωθούν για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, σε κάτι τέτοια παιχνίδια και να διεκδικούμε τη νίκη. Συγχαρητήρια για τη νίκη και που ήταν δίκαιη και τους εύχομαι καλή πορεία».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024