
Οικονόμου – Ο Τσίπρας θέλει την Ελλάδα μικρή για να τη φέρει στα μέτρα του
Τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «η Αυστρία του Κουρτς είναι η μικρή Ελλάδα του Μητσοτάκη» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά την πατρίδα για να τη φέρει στα δικά του πολιτικά μέτρα
Τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «η Αυστρία του Κουρτς είναι η μικρή Ελλάδα του Μητσοτάκη» με αφορμή την παραίτηση του Αυστριακού καγκελάριου για υπόθεση διαφθοράς και στημένες δημοσκοπήσεις, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά την πατρίδα για να τη φέρει στα δικά του πολιτικά μέτρα.
Στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Οικονόμου επαναλαμβάνει τα όσα κατήγγειλε και η ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις μαϊμού και τα βοσκοτόπια επί των ημερών της διακυβέρνησης Τσίπρα, παραθέτοντας και τα σχετικά πρωτοσέλιδα εκείνων των ημερών.
Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονομου για την ανάρτηση Τσίπρα έχει ως εξής:
«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα.
»Όσον αφορά στα περί «στημένων» δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του ας συμβουλευτεί τους «δημοσιογραφικούς» του βραχιονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.
»Κατά τα αλλά το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο -εκτός και εντός εισαγωγικών- καναλιών και εφημερίδων.
Υ.Γ.: Για να διευκολύνουμε τον κ. Τσίπρα επισυνάπτουμε πρωτοσέλιδα εφημερίδας».
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας


