
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Γιατί «έβγαλε το καπέλο» στην Ναταλία Γερμανού;
Η Ναταλία Γερμανού ήταν, είναι και θα είναι πάντα ακομπλεξάριστη
Για τη φετινή σεζόν στο Happy Day αλλά και για την καθημερινότητά δίπλα στον Θέμη Σοφό, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή, Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Νίκο Κανάκη.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχτηκε την στάση της Ναταλίας Γερμανού η οποία απάντησε on air με χιούμορ στον Δημήτρη Παπανώτα μετά τις ατάκες για τον φωτισμό στο πλατό της εκπομπής της.
«Δεν έχει άδικο ο Παπανώτας. Ότι δουλεύουν τρία εργοστάσια ηλεκτροδότησης για να βγει η εκπομπή, δεν έχει άδικο ο Δημήτρης. Δεν λέει ψέματα», ήταν η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού.
Αυτά είχαν ειπωθεί από τη Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Παπανώτα:
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακολουθώντας τις δηλώσεις έστειλε το δικό της «μπράβο» στη Ναταλία Γερμανού για το χιούμορ με το οποίο αντιμετώπισε τα λεγόμενα του συνεργάτη της.
«Θέλω να πω στη Ναταλία ένα μπράβο γιατί απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.
Είδα πώς απάντησε στον Παπανώτα με τα δύο εργοστάσια ηλεκτροδότησης και της έβγαλα το καπέλο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- Βουλή: Κλήση Τζαβέλλα στη Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η Κωνσταντοπούλου – Πιέσεις της αντιπολίτευσης να στηριχθεί η εξεταστική για υποκλοπές
- Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή του Άντονι Μπουρντέν
- Επίδομα Παιδιού Α21: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα την Παρασκευή 8 Μαΐου
- Ο Δήμος Αμυνταίου ξανά στον σιδηροδρομικό χάρτη
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!




