
Αγκουέρο – Έριξε δύο… άκυρα στη Γιουβέντους πριν πάει στην Μπαρτσελόνα
Δύο προτάσεις της Γιουβέντους είχε απορρίψει ο Σέρχιο Αγκουέρο πριν γίνει ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.
Σε μία σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με την μεταγραφή του Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα, προχώρησε η ισπανική εφημερίδα «Sport». Οπως είναι γνωστό, το περασμένο καλοκαίρι, ο Αργεντινός επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ωστόσο, η επιθυμία του ήταν να αγωνισθεί στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τους Καταλανούς, καθώς όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο έμπειρος επιθετικός απέρριψε δύο φορές πρόταση της Γιουβέντους.
Μάλιστα, η δεύτερη έγινε από την πλευρά της «γηραιάς κυρίας» την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και ήταν ιδιαίτερα δελεαστική, όμως ο Αγουέρο προτίμησε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας στους παράγοντες του ιταλικού συλλόγου, ότι αυτή είναι η επιθυμία του.
- Βολιβία: Πολλαπλασιάζονται οι διαδηλώσεις και οι αποκλεισμοί δρόμων με φόντο τη σοβαρή οικονομική κρίση
- Ιράν: Η Κίνα ζητά από το Πακιστάν να εντατικοποιήσει τη μεσολάβησή του για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Αργεντινή: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου
- Βενεζουέλα: Εμφανίζεται ως η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ σε χάρτη που ανάρτησε ο Τραμπ (εικόνα)
- Ιράν: Και η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επιθέσεις τον Μάρτιο κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Νότια Αφρική: Απομακρύνονται εσπευσμένα 300 υπήκοοι Γκάνας έπειτα από επεισόδια ξενοφοβικής βίας


