Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τη Δευτέρα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών
Θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, και θα ενημερωθεί για το συνολικό έργο του Λιμενικού Σώματος, την υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων και την πορεία του μεταναστευτικού
Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Gerald Darmanin.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, και θα ενημερωθεί για το συνολικό έργο του Λιμενικού Σώματος, την υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων και την πορεία του μεταναστευτικού.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.
Η επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, στον απόηχο της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, αλλά και των συνεχιζόμενων τουρκικών απειλών και προκλήσεων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας