Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aριάδνη Γερασιμίδου - Το «στερνό αντίο» στη δημοσιογράφο

Aριάδνη Γερασιμίδου – Το «στερνό αντίο» στη δημοσιογράφο

Το «τελευταίο αντίο» στη δημοσιογράφο Αριάδνη Γερασιμίδου είπαν συγγενείς και φίλοι μετά τον άδικο χαμό της λόγω καρκίνου την προηγούμενη Δευτέρα.

Συγγενείς και φίλοι της Αριάδνης Γερασιμίδου την αποχαιρέτησαν μέσα σε  βαρύ κλίμα συγκίνησης και πόνου. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 7 Οκτωβρίου, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής.

Η δημοσιογράφος μόλις πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιοποιήσει την περιπέτεια της υγείας της, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια βρισκόταν σε μια διαρκή μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης: «Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα» – Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου πριν πεθάνει

Σε ηλικία μόλις 35 ετών προσβλήθηκε από την ανίατη ασθένεια και πιο συγκεκριμένα  από καρκίνο του παχέως εντέρου, ενώ με βίντεο που η ίδια είχε επιμεληθεί και ανέβασε στα social media τόνιζε την δύσκολη  καθημερινότητά της για την αντιμετώπισή του.

Η ίδια είχε προβλέψει και ζητήσει αντί για λουλούδια στην εξόδιο ακολουθία, να υπάρχει ένα κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Πηγή video newsauto

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024