Στις αντιεμβολιαστικές θέσεις του, οι οποίες τον οδήγησαν σε διαθεσιμότητα, επιμένει ο ειδικός φρουρός «Τηλέμαχος Μπόσσιος», ο οποίος με νέο βίντεο στο YouTube δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει όσα έχει πει δημόσια.
«Αυτός ο αγώνας, αυτή η μάχη είναι επιλογή μου» αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στο ΥouΤube πριν από λίγο ο αστυνομικός, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε αναρτήσει βίντεο με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ.
«Δεν θα πρέπει να στεναχωριέστε για τίποτα απ΄ ότι συμβαίνει, όλα είναι επιλογές» λέει στο νέο αυτό βίντεο και προσθέτει πως «για όσους δεν με ξέρουν, να ξέρετε ότι δεν θα ανακαλέσω τίποτα απ’ όσα έχω πει. Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται μέχρι δικαίωσης, μέχρι τελικής πτώσεως».
Δείτε όσα είπε
Τι έλεγε για τα rapid tests
Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει ακόμα ένα βίντεο στο youtube, στο οποίο αναφερόταν στα rapid test, ενώ έχει δηλώσει πως ο ίδιος δεν κάνει τα τεστ και πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο 300 ευρώ που του επιβάλλεται από την υπηρεσία του.
Ακόμα, σημειώνεται πως διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και ο «Τηλέμαχος Μπόσσιος» τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Παράλληλα, έχουν διαταχθεί και άλλες ΕΔΕ και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για άλλα βίντεο που έχει αναρτήσει ο αστυνομικός.
Σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται:
Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.
Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων